Zoeken

Belgie seksdating met: Lexie92xx uit Heers, Limburg_be

Lexie92xx

 • Naam: Lexie92xx
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Heers
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een hele spontane wijfie. Ik geniet van spanning en van spontane dingen in het leven. Ik heb in het verleden zeker het een en ander meegemaakt, maar dat heb ik achter mij gelaten. Ik ben helemaal klaar voor de toekomst samen met een aardige man. Heb jij zin om met mij
een leuk, leuk en spanning aan te gaan?

Over jou: Het lijkt me leuk als je mij een boodschapje doet. Laat maar weten wat je zoek, wie je zoekt. Leeftijd is voor mij best onbelangrijk. Op zoek naar het ultieme geluk staat bij mij nu bovenaan. Wie weet wat er tussen ons gaat bloeien?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
10 feb 2018 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!