Zoeken

flirt met: Xanti198602 uit Gontrode, Oost-Vlaanderen

Xanti198602

 • Naam: Xanti198602
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gontrode
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik weet dat ik niet perfect ben maar ik weet zeker dat ik een man lekker kan verwennen en in de watten kan leggen. Hoe kan ik hem in mijn armen krijgen? Ik wil zo graag weer eens eem goed conversatie voeren en dan lekker knuffelen.

Over jou: Ik weet heel erg zeker dat jij mij kan helpen maar dan moeten we zeker afspreken al heb ik het idee dat dat zeker goed komt. Zelf zit ik er echt doorheen en zonder vind ik het heel erg vervelend dus zullen we er wat aan doen?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
01 dec 2017 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!