Zoeken

Hotel sex date met: DanniBird uit Borsbeek, Antwerpen

DanniBird

 • Naam: DanniBird
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Borsbeek
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Voor mij mag het best zeker geil zijn maar absoluut niet pervers! Er zijn grenzen die ik wil verleggen maar tegelijk kan ik je zeker zeggen dat ik helemaal niet tot het uiterste zal gaan. Een opwindend rollenspel en wat stoute dingen proberen dat zal ik zeker kunnen doen met jou, maar dan moet ik je waarschijnlijk eerst zeker vinden tussen al deze boys hier!

Over jou: Je bent op zoek naar een wijfie die van sex geniet en zich ook wil binden. je bent zelf ook op zoek naar een passionele romance en je staat open om wat te gaan experimenteren. Je bent knap, grappig en eerlijk. Je mag zelf ook zeker je grenzen aangeven dus je durft te babbelen over je behoeften en gevoelens.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 jan 2018 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!