Zoeken

neukdate met: Kissjez uit Antwerpen, Antwerpen

Kissjez

 • Naam: Kissjez
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb romige tieten waar je je leuter lekker tussen kan leggen, mn bekkie kust heel graag je eikel. Ik vind het helemaal niet erg te slikken, sterker nog, ik geniet van zaad slikken. Eigenlijk genietden al mijn gaatjes van zaad.

Over jou: Je bent een heerlijke spuiter, het hoeft niet alleen maar zaad te zijn hoor, je pist ook graag iemand onder. Je wordt wild als een meid haar joekels insmeert met jouw vocht, dan wil je direct nog een ronde. Je kan lekker een paar keer goed doorgaan.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
09 jan 2018 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!