Zoeken

Sex contakt met: eugeniaa_love uit Amonines, Luxemburg

eugeniaa_love

 • Naam: eugeniaa_love
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Luxemburg
 • Woonplaats: Amonines
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb een beetje een kick op kerels die heel goed en zelfverzekerd ergens in zijn. Ik leer graag en dan heb ik het over alles dat jij zou kunnen bedenken 😉 Welke lekkere dingen ga je me allemaal ondervinden?

Over jou: Je vindt het ook een kick dat ik nog meer kan en wil ondervinden en je hebt het geduld om dat ook te doen. waarschijnlijk goed ik zeker dat er enige correctie kan volgen als ik naughty ben en niet goed luister 😉

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
11 feb 2018 Geplaatst in Luxemburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!