Zoeken

Sex date met: Carnia uit Berchem, Antwerpen

Carnia

 • Naam: Carnia
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Berchem
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb zo mijn aparte gewoontes, maar ik durf te wedden dat je je er niet aan gaat storen. Ik heb twee gelaaten, 1 is het gelaat van de strenge baas, maar zeker een hele aardige, en de andere kant is zorgzaam en warm die er meer voor doet om het jou naar de zin te maken.

Over jou: Je laat je graag verwennen, je bent een echte man met soms wat dominante trekjes. Je zorgt goed voor je uiterlijk. Je hebt voor de rest een leuk comfortabel leven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
05 jan 2018 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!