Zoeken

Sex date met: SantiLeona uit Hasselt, Limburg_be

SantiLeona

 • Naam: SantiLeona
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Hasselt
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Whaha, het is dat ik niet blond ben, anders zou ik vast Barbie heten in plaats van Leona. Ja sorry ik kan het ook niet helpen maar mijn voorgevel is nu eenmaal een aandachttrekker. Soms is dat zeker grappig, maar soms ook niet. Het lijkt zeker of het de heren afstoot in plaats van aantrekt. Hoe denk jij daar nu over?

Over jou: Fingers crosst, en nu maar hopen dat jij het een heerlijke gedachten vind om er eens knus tussen te kunnen kruipen. Je bedenkt alvast alle mooie dingen die je ermee kunt doen, en weet je wat? Ik weet er ook nog zeker een paar, horen wat dat is?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
02 dec 2017 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!