Zoeken

Sexdating contact met: Speciaalvoorjou uit Antwerpen, Antwerpen

Speciaalvoorjou

 • Naam: Speciaalvoorjou
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na een vervelende breakup met mijn ex, had ik niet gedacht ooit nog te willen beginnen aan een romance. Maar nu die ervaring is verwerkt en ik het allemaal een plaatsje heb gegeven, besef ik dat niet elke man hetzelfde is en het tijd is om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Alleen is toch ook maar alleen en een mens is daar niet voor gemaakt. Dus hier ben ik, voorzichtig en een beetje afwachtend maar zeker met goede hoop.

Over jou: Een gemeende man waarmee ik niet wil zeggen dat je geen lol mag hebben, het liefste zeker zelfs. Maar je bent hier niet omdat je jezelf zat te vervelen op een stormachtige zondagmiddag en je iets zocht om de tijd mee te doden. Mijn eerste indruk is dikwijls bepalend dus ik zou zeggen: maak er werk van 🙂

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
04 jan 2018 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!