Zoeken

vreemdgaan met: Hazzzeel uit Zwijndrecht, Antwerpen

Hazzzeel

 • Naam: Hazzzeel
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Zwijndrecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb mijn eigen kantoor aan huis als freelance secretaresse en echt dat is heerlijk om vanuit huis te kunnen werken. Op mijn kantoor doe ik ook ander werk en dat is het doen. Ik vind het zalig om op mijn bureau te het doen en de baas en secretaresse rollenspel te spelen.

Over jou: Wil jij naar mijn kantoor komen en met mij het rollenspel spelen van baas en secretaresse. Het is opwindend en uit mijn la haal ik de meest opwindende speeltjes. Dit is toch meer leuker dan de saaie sex en het maakt mij bloedopwindend.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
30 nov 2017 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!